dissabte, 29 de març del 2008

Enlloc de manaments, condiments. El MVE realment preferiria que no:

1. Realment preferiria que no actuares com un imbècil beat que es creu millor que els altres quan descrigues la meua tallarinesca santedat. Si alguns no creuen en mi, no passa res. Seriosament, no sóc tan vanitós. A més açò no és sobre ells, així que no canvies de tema.

2. Realment preferiria que no utilitzares la meua existència com un mitjà per a oprimir, subjugar, castigar, eviscerar, o... ja saps, ser roín amb altres. Jo no requerisc sacrificis, i la puresa és per a l'aigua potable, no per a la gent.

3. Realment preferiria que no jutjares les persones pel seu aspecte, o com visten, o la manera en què parlen, o... mira, només sigues bo, val? Ah, i que t'entre en el cap: dona=persona, home=persona. Cap és millor que l'altre, a menys que parlem de moda clar, ho sent, però això se'l vaig deixar les dones i a alguns hòmens que coneixen la diferència entre verd mar i fúcsia.

4. Realment preferiria que no tingueres una conducta que t'ofenga a tu mateix, o al teu company amorós mentalment madur i amb edat legal per a prendre les seues pròpies decisions. Respecte a qualsevol altre que vullga objectar quelcom, crec que l'expressió és "fot-te", a menys que el trobeu ofensiu, i en este cas poden apagar el televisor i eixir a caminar, per a variar.

5. Realment preferiria que no desafiares les idees fanàtiques, misògines, i d'odi d'altres amb l'estómac buit. Menja, després ves darrere dels cabrons.

6. Realment preferiria que no construïres esglésies/temples/ mesquites/santuaris multimilionaris a la meua tallarinesca santedat quan els diners podria ser millor gastar-los en (tu tries):

- Acabar amb la pobresa.

- Curar malalties.

- Viure en pau, amar amb passió, i abaixar el preu de la televisió per cable.

Puc ser un ser omnipresent de carbohidrats complexos, però disfrute de les coses senzilles de la vida. Jo ho sé, per a això SÓC el creador.

7. Realment preferiria que no fores per ací comptant-li a la gent que et parle. No eres tan interessant. Madura ja. Et vaig dir que amares al teu proïsme, no entens les indirectes?

8. Realment preferiria que no li feres als altres el que t'agradaria que et feren a tu si et van les... eh... les coses que usen molt de cuiro, lubricant... Si a l'altra persona també li interessa (d'acord amb 4), llavors disfruteu-ho, trau-vos fotos, i per l'amor de Mike useu un PRESERVATIU! Seriosament, és un tros de goma. Si no haguera volgut que disfrutàreu al fer-ho hauria afegit punxes, o quelcom semblant.

(Condiments extrets del llibre sagrat de la Viquipèdia)